Epo kopen?

EPO is de afkorting van Erythropoietin, een hormoon dat ervoor zorgt dat het beenberg meer rode bloedcellen gaat maken. Een wonderbaarlijk medicijn waarmee DOKTERS vele mensenlevens kunnen redden.

Onze klanten bewijzen dat topprestaties mogelijk zijn op een zuivere en gezonde manier, mede dankzij de technologie die de dag van vandaag beschikbaar is.

In de SPORT wereld heeft het helaas al veel mensenlevens gekost. Het veroorzaakt namelijk grote gezondheidsproblemen indien het niet voor medische doelen toegepast wordt. Zo schaadt het bijvoorbeeld de hele natuurlijke balans in het menselijk lichaam voor een langdurig leven. Daarnaast is het gelukkig verboden in de sport door het wereld anti-doping agentschap (WADA). Er is reeds een goede doping test om aan te tonen of er epo toegediend is door de sporter. Bovendien worden de stalen ingevroren zodat er nog jaren later kan getest worden met de nieuwste technieken.

Altitude Dream staat voor zuivere sport! Onze klanten bewijzen dat topprestaties mogelijk zijn op een zuivere en gezonde manier, mede dankzij de hoogtetenttechnologie die de dag van vandaag beschikbaar is. 

Zo is het wetenschappelijk bewezen dat u met een hoogtetent onder andere uwhematocriet kunt verhogen op een natuurlijke manier. 4 weken slapen in een hoogtetent verbeterd het uithoudingsvermogen met 3 tot 8 % (!)

Dit heeft te maken met het feit dat het lichaam meer natuurlijk epo hormoon aanmaakt in een zuurstofarme omgeving zoals in een hoogtetent.

 

Natuurlijk-epo-hormoon

Alle hoogtetraining systemen van Altitude Dream zijn trouwens goedgekeurd door het wereld anti-doping agentschap (WADA). 

 

 

Over Altitude Dream

Altitude Dream is marktleider in de Benelux op het gebied van hoogtetraining. Al meer dan 10 jaar helpen we sporters bij het realiseren van hun dromen en brengen we mensen zonder hoogteziekte op de berg van hun dromen. Altitude Dream is geen bedrijf. Altitude Dream is een droom.
 Een droom die leidt tot het maximaal benutten van onze mogelijkheden.