Triathlon

Maarten van der Weijden |
Waspik
★ ★ ★ ★ ★

Jullie service als heel fijn ervaren. De mensen van Altitude Dream denken erg mee naar een oplossing op maat met de bijbehorende specifieke wensen en ervaringen. Toen ik mijn hoogtetent in 2008 als voorbereiding voor de Olympische Spelen gebruikte zorgde dit voor een stijging van zowel hemoglobine als hematocriet en won ik olympisch goud.

Claire Michel |
Sint-Pieters-Woluwe
★ ★ ★ ★

I felt very good the week after the tent and I am currently on training camp and also feel pretty good and have seen improvements in my performances on training. The service was excellent from the delivery, set-up and follow-up to return. The machine had no defects and worked well. The altitude tent itself is fine, but it gets rather dry inside and when two people sleep in it you are always awoken by the other person unzipping the tent to go to the bathroom, get up for work, etc.

Jim Thijs |
Overijse
★ ★ ★ ★ ★

Van bij de start alles altijd zeer goed verlopen. Ik denk dat ik, een beetje per ongeluk, een veeleisende klant ben geweest door de verhuis naar Italië, en ik ben altijd perfect bediend geweest. Snel geleverd, goede tips. En de mails met vragen worden snel beantwoord. Door fouten te maken in mijn voorbereiding zijn de wedstrijden in 2015 wat tegen gevallen. Echte topprestaties waren er niet. Ik kan dus moeilijk het effect van de hoogtetent inschatten of bepalen. Ik ga er van uit dat 2016 een topjaar wordt en dat ik dan wel wat extra procentjes winst kan boeken door het gebruik van de hoogtetent.

Gerrit ten Brinke |
Peize
★ ★ ★ ★ ★

De service van Altitude Dream was uitstekend. Ik ben ervan overtuigd dat het gebruik van de hoogtetent flink aan mijn successen heeft bijgedragen. Zo werd ik Nederlands kampioen in mijn leeftijd categorie zowel in de hele triathlon als ook in duathlon.

Yeray Luxem |
Merksem
★ ★ ★ ★

Ik was bij het leveren van de hoogtetent niet thuis. Mijn vriendin was er toen. Snel opgebouwd en afgebroken. Leuk dat je dat niet zelf moet doen en dat je daar hulp bij krijgt. Helaas bij mijn wedstrijden veel pech gehad. 2 maal WK niet kunnen afwerken door pech. (materiaal en ziekte) Was wel heel goed week ervoor en dag van WK ITU cross in Zittau, Ger (tot pedaal afbrak).

Karl Dossche |
Antwerpen
★ ★ ★ ★ ★

Voor en tijdens de “hoogtestage” heb ik mijn hematocriet laten bepalen, dat is uiteindelijk van 39 (voor) naar 43 gegaan (na), dus vermoedelijk toch een aardig positief effect. Spijtig genoeg heb ik die periode geen extra ijzer genomen, misschien was het effect dan nog groter geweest. De installatie van de hoogtetent verliep uitstekend, tijdens de huurperiode heb ik verder geen enkel probleem gehad. Ook het inleveren van de hoogtetent gebeurde perfect volgens afspraak. Het slapen in de hoogtetent viel heel goed mee, misschien had ik geluk dat het die periode ook buiten niet al te warm was. Het belangrijkste van allemaal is dat ik me heb kunnen kwalificeren voor de Ironman in Hawaii, wat uiteindelijk de doelstelling was. Dus vermoedelijk zal ik weer een hoogtetent willen huren, ik denk medio augustus tot eind september, ik hou jullie op de hoogte.

Steven Gailliaert |
Brugge
★ ★ ★ ★ ★

Het effect heb ik enorm gevoeld toen ik de eerste keer een maand in de hoogtetent geslapen had en een 2-tal weken later op fietsstage ben vertrokken. Heb toen heel sterk getraind, zowel het fietsen als het lopen. De 2e keer heb ik erin geslapen als voorbereiding van mijn Ironman in Mallorca. Ook hier zal ik zeker effect gehad hebben, maar toen had ik de 3 voorgaande maanden ook zwaar getraind. Bij de eerste keer had ik vrij weinig getraind en heb ik toch een sterke stage gehad. Straks slaap ik opnieuw in de tent, weer als voorbereiding van mijn fietsstage in Mojacar begin maart. Wat jullie service betreft heb ik geen negatieve opmerkingen, integendeel. Jullie komen wanneer het voor de klant best uitkomt (zelf later op de avond). Het installeren gebeurt vlot en de uitleg is duidelijk. Ook als er later vragen zijn kan de klant bij jullie terecht.

Geert Byttebier |
Zedelgem
★ ★ ★ ★

Zeer correct en snelle reactie toen ik een probleem had. Zeker een aanrader, doordat het toestel in een andere kamer stond geen geluidshinder. Positief effect denk ik op mijn prestaties.

Steven Eyckmans |
Antwerpen
★ ★ ★ ★

Service meer dan prima !!! Dit was maar een testfase. Hierbij komt ook nog dat ik het op komende wedstrijden + stages niet kan ervaren aangezien deze allemaal afgelast zijn.

Gijs Van Ranst |
Dendermonde
★ ★ ★ ★ ★

Het was voor mij een eerste test om na te gaan of ik baat zou hebben bij een hoogtetent kuur als voorbereiding op mijn belangrijke wedstrijden. Op mijn bloedwaarden (hematocriet, reticulocyten e.d.) was er weinig invloed te merken. Maar, al na minder dan twee weken in de hoogtetent gingen de trainingen wel heel vlot en waren de waardes die ik trapte en liep veelbelovend. Dus er was ongetwijfeld een duidelijk positief effect mijn prestaties. Test geslaagd. Verder stipte levering en ophaling. Thanks!

Glenn Wastyn |
Ojen - La Mairena
★ ★ ★ ★ ★

Geen probleem. Jullie systeem heeft alvast zijn werk goed gedaan met een PB van 10h12 en een KONA slot!!!