+8000m | Mount Everest

Wim Smets |
Antwerpen
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb wel degelijk effect ervaren van de hoogtetent tijdens de voorbereiding. Alhoewel er ook andere factoren spelen, leek het mij toch dat ik de acclimatisatie bijzonder goed verteerde. Maar door de aardbeving heb ik de ultieme test (beklimming van Makalu zonder zuurstof) niet kunnen aangaan. Dat zal voor een volgende keer zijn. Ik ben bijzonder tevreden over de service die ik van jullie kreeg.

Eric Arnold |
Rotterdam
★ ★ ★ ★ ★

Door een lawine en aardbeving heb ik het effect van de hoogtetent nog niet goed kunnen uittesten. Wel was ik bij een oefenklim naar 6100 mtr minder snel buiten adem als medeklimmers. Mijn zuurstofverzadiging was ook iets hoger dan de andere klimmers. Super! Qua voorlichting en meedenken was jullie service perfect.

Katja Staartjes & Henk Wesselius |
Okkenbroek
★ ★ ★ ★ ★

Ik zou je nog even laten weten hoe het met Henk is afgelopen in Pakistan. Zie hier het hele verslag. Conclusie: De top van de Broad Peak (8047m) succesvol bereikt. Een topprestatie, maar het doet ook wel een beetje pijn… Maar dat is topsport. Henk heeft het gevoel duidelijk profijt te hebben gehad van de hoogtetent, super dus. Wellicht dat we volgende zomer er samen vier weken in gaan zitten 😉.