Zij gingen jou voor in het behalen van hun doelen

190 Klantbeoordelingen

Echte dromen. Echte verwezenlijkingen. Echte meningen.
Cindy Kersten |
Nistelrode
★ ★ ★ ★ ★

Wat waar het een super gaaf avontuur! De reis, tocht en alles eromheen zijn goed verlopen. En, ik heb de top gehaald! Was echt even spannend of ik door mocht gaan of moest staken vanwege een blaasontsteking die omhoog sloeg en een nierbekkenontsteking werd. Net op tijd was de koorts genoeg gezakt. Het beklimmen op de echte hoogtes kwam er al aan. Ik ben ervan overtuigd dat de training vooraf met de hoogtetent me net dat stukje gegeven heeft dat mijn lichaam het aan heeft gekund. Dus ontzettend trots en blij! Hartelijk dank voor jullie goede hulp, flexibiliteit, begeleiding en meedenken. Groetjes Cindy Kersten

Stijn Steels |
Meulebeke
★ ★ ★ ★

Vlotte service. Kon met de hoogtetent mijn hoogtestage en bijhorende effect verlengen.

Luc Verhelle |
Meise
★ ★ ★ ★ ★

Nogmaals bedankt voor de perfecte service. Het effect van de hoogtetent was fenomenaal, in voorbereiding op mijn expeditie naar de Baruntse in Nepal. Jammer genoeg kreeg ik halfweg september het bericht dat de expeditie werd gecanceld. Ondertussen had ik, door het slapen in de hoogtetent en door een goed trainingsprogramma, mijn VO2 max van 49 naar 53 opgewerkt. Als referentie, de Col de la Loze, laatste klim van rit 17 van de Tour, bleef ik (als 61-jarige) binnen de 150% van de tijd van het profpeleton. 😉 Met dank en hopelijk kan ik deze training en het slapen in een hoogtetent volgend jaar herhalen voor een nieuwe expeditie naar Nepal. Luc

Yorben Lauryssen |
Oudenburg
★ ★ ★ ★ ★

Aan de resultaten van mijn bloed was te zien dat het een zeer hoog effect. Dat merk ik nu ook op terwijl ik fiets. Verder goede en zeer snelle service!

Floris Van Tricht |
Boutersem
★ ★ ★ ★ ★

Het effect was enorm verassend en behaalde verassende waardes die ik in het verleden nooit gehaald heb. Alles werd ook duidelijk uitgelegd en ben goed op gang geholpen. Merci!

Robin Hendrix |
Kapelle-op-den-Bos
★ ★ ★ ★ ★

Met de hoogtetent heb ik een 5- tal weken aan hoogtetraining kunnen doen. Ik bereid me hiermee voor op het EK indoor atletiek in Polen. Ik was heel tevreden van de service. Alles werd bij mij thuis zorgvuldig geinstalleerd, en ik kreeg uitgebreid informatie over hoe ik moest te werk gaan met het product.

Marloes Oldenberg |
Amsterdam
★ ★ ★ ★ ★

Conditioneel beter geworden. Service was goed.

Steven Eyckmans |
Antwerpen
★ ★ ★ ★

Service meer dan prima !!! Dit was maar een testfase. Hierbij komt ook nog dat ik het op komende wedstrijden + stages niet kan ervaren aangezien deze allemaal afgelast zijn.

Thibaut Ponsaerts |
Leuven
★ ★ ★ ★ ★

De eerste week was ik wat moe in combinatie met de trainingen, dikke week na dat ik uit de tent was kreeg ik een dipje maar erna had ik een topgevoel. Snelle service, alles werkte perfect. bij het opstellen van de hoogtetent ook veel uitleg gekregen over de werking van de hoogtegenerator en wat ik best wel en niet doe.

Leon Deuss |
Oostende
★ ★ ★ ★

Correcte service en positief effect op mijn trainingen!

Mario Silva |
Bergen op Zoom
★ ★ ★ ★ ★

Prima. Voor een volgende ik zou iets lager slapen en ik denk dat ik een nog grotere effect zou krijgen.

Ruben Kranendonk |
Amsterdam
★ ★ ★ ★ ★

Geen last van hoogteziekte gehad en mijn fitheid op zeeniveau was toegenomen.

Laurence VandeVyver |
Maldegem
★ ★ ★ ★ ★

Jullie service was uitstekend. Het effect van de hoogtetent zullen we zien op de paralympics in Tokyo.

Yves Vergeer |
Heerenveen
★ ★ ★ ★ ★

Goed, hoogtetent snel opgezet en goeie service. Tijdens en na de periode in de hoogtetent een lagere hartslag bij wattages op de fiets.

Robbert De Jager |
Goes
★ ★ ★ ★ ★

Zeer vriendelijk en heb de hoogtetent langer gehad dan is afgesproken waardoor ik langer kon acclimatiseren. Het effect is moeilijk in te schatten maar ik heb slechts lichte klachten gehad, en heb de top van de Kilimanjaro gehaald dus de hoogtetent lijkt z'n werk gedaan te hebben.

Eric Hermans |
Dendermonde
★ ★ ★ ★ ★

Top bereikt zonder noemenswaardige problemen. Thanks!

Klaas Franken |
Culemborg
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb de top gehaald! Weinig problemen. Alleen een lichte hoofdpijn na Lava Tower (vanaf de avond bij Barranco tm de top). Mijn wandelmaatje (geen hoogtetraining gedaan) had wel hoogteziekte tijdens de summit night vanaf 5.400 meter. Groet, Klaas

Tim Govaerts |
Kortenberg
★ ★ ★ ★ ★

Ik was duidelijk beter in vergelijk met identieke trip enkele maanden eerder. Wel minder slaapkwaliteit tijdens gebruik.

Marc Hemeryck |
Koekelare
★ ★ ★ ★

Service was perfect en inderdaad een betere tijd op de marathon met dezelfde voorbereiding als voorheen. 

Jo Vervoort |
Noorderwijk
★ ★ ★ ★ ★

Super service. Zeer tevreden, kwaliteit en volgens afspraak. Ik heb ook mijn doel bereikt, echter met toch nog erg veel hinder van de hoogte: Ik ben ervan overtuigd dat dit vooral met mijn lichaam te maken heeft, dat meer dan normaal last heeft van de hoogte.

Gertjan Verdickt |
Londerzeel
★ ★ ★ ★ ★

Ik ben heel blij met het gebruik van de hoogtetent. Echter, de informatie die jullie ter beschikking stelde, sloot niet 100% aan bij het toestel dat ik had, wat voor wat verwarring zorgde. Iets wat eenvoudig op te lossen valt in de toekomst. Verder super positief.

Erik Bemelmans |
's-Hertogenbosch
★ ★ ★ ★ ★

Goed. Snelle reactie & oplossing op een storing van de hoogtegenerator, duidelijke informatie rondom brengen en ophalen van de hoogtetent. Goed effect aangezien ik de top van de Aconcagua als een van de weinigen in het expeditieteam heb bereikt.

Gijs Van Ranst |
Dendermonde
★ ★ ★ ★ ★

Het was voor mij een eerste test om na te gaan of ik baat zou hebben bij een hoogtetent kuur als voorbereiding op mijn belangrijke wedstrijden. Op mijn bloedwaarden (hematocriet, reticulocyten e.d.) was er weinig invloed te merken. Maar, al na minder dan twee weken in de hoogtetent gingen de trainingen wel heel vlot en waren de waardes die ik trapte en liep veelbelovend. Dus er was ongetwijfeld een duidelijk positief effect mijn prestaties. Test geslaagd. Verder stipte levering en ophaling. Thanks!

Filip Buytaert |
België
★ ★ ★ ★ ★

Schitterend - deed Patrouille des Glaciers 2022 mee - de hoogtetent is een absolute must !!

Vincent Nijland |
Enschede
★ ★ ★ ★ ★

Super goed geacclimatiseerd na 5 weken slapen in de hoogtetent . In Shira had ik nog een saturatie van 96%. Een dag later in Baranco was het 95% en de avond voor de klim in Barafu schommelde het tussen de 85% en 90%. Ik heb wel Diamox genomen vanaf Baranco omdat ik bij Lava Tower wat symptomen kreeg. Maar overall ging het super en heb ik met zeer milde klachten van hoogteziekte (alleen milde hoofdpijn) de top van de Kilimanjaro gehaald

Youri Haast |
Wijchem
★ ★ ★ ★

Positief, want ik had minder last van de hoogte. De service was ook prima.

Glenn Wastyn |
Ojen - La Mairena
★ ★ ★ ★ ★

Geen probleem. Jullie systeem heeft alvast zijn werk goed gedaan met een PB van 10h12 en een KONA slot!!!

Marcel Bosker |
Heerenveen
★ ★ ★ ★

Perfect! Betere bloedwaardes en betere conditie. Meer energie om te trainen.

Thijs Kortmann |
Heemstede
★ ★ ★ ★ ★

Helaas kon de beklimming van de Mont Blanc niet doorgaan ivm het slechte weer. Maar alternatief was ook erg fraai, naast de Gran Paradiso (4.061 mtr) hebben we ook een aantal toppen van het Monte Rosa massief beklommen, waarvan de hoogste de Signalkuppe/Punta Gnifetti op 4.554 mtr, waar tevens het hoogste gebouw van Europa op staat, de Margherita hut. Zowel fysiek als qua hoogteziekte ging het helemaal top, dus de hoogtetent heeft haar werk gedaan en daar ben ik heel blij mee!

Walt Kemme |
Den Haag
★ ★ ★ ★ ★

Geweldige service! Prettig persoonlijk contact en veel informatie. Het directe effect is altijd lastig te meten als alles de eerste keer is. Het doel was om in mijn allereerste Marathon mijzelf ook direct te kwalificeren voor de Boston Marathon om binnen de 3u35 te lopen. En JA gelukt!!! 3:34:05 was genoeg en ik denk dat de hoogtestage me net genoeg heeft geholpen.