Verhuren jullie ook hoogtetenten?

Hoogtetraining is en blijft erg individueel. Het is daarom verstandig om eerst eens een hoogtetent te huren. Op deze manier kunt u met een klein budget zelf de effecten van Live High Train Low ontdekken.

AltitudeDream.com beschikt over een beperkt aantal systemen die beschikbaar zijn voor onze verhuur service. Om kans te maken op een van deze systemen raden wij altijd aan om ruim vooraf te reserveren. OP=OP (!)

Dankzij het betaalbare tarief van onze verhuurservice is deze ultieme hoogte technologie niet langer uitsluitend toegankelijk voor de absolute topsporters maar ook voor alle andere sporters, personen die astma hebben, bergbeklimmers, mensen die willen afvallen of simpelweg fitter willen worden. Dit laatste is heel belangrijk in onze visie. Hoogtetraining in gesimuleerde hoogtelucht MOET toegankelijk zijn voor iedereen!

Prijs:

€125/week (minimaal 4 weken)

vanAltitudeDreamsWij leveren hiervoor:

green-tickHoogtegenerator.

green-tickHoogtetent.

green-tickO2 saturatiemeter.

green-tickThuis geleverd en geïnstalleerd. (Benelux)

green-tickNa afloop ook weer opgehaald.

green-tickAdvies en informatie.

Enkele wetenschappelijk vastgestelde voordelen:

green-tickVerbetering uithoudingsvermogen met 3 tot 8 %
green-tickVerhoging hematocriet
green-tickVersneld herstel na zware trainingen
green-tickVerbetering van immuunsysteem
green-tickVerbetering van de vetverbranding
green-tickVersnelde terugkeer op niveau na blessures

 

LET OP: Wij hebben slechts een beperkt aantal systemen voor onze verhuur service, ruim vooraf reserveren is dus noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen!

Over Altitude Dream

Altitude Dream is marktleider in de Benelux op het gebied van hoogtetraining. Al meer dan 10 jaar helpen we sporters bij het realiseren van hun dromen en brengen we mensen zonder hoogteziekte op de berg van hun dromen. Altitude Dream is geen bedrijf. Altitude Dream is een droom.
 Een droom die leidt tot het maximaal benutten van onze mogelijkheden.