Matoke Tours

Matoke Tours

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika.

Ons specialisme en onze persoonlijke benadering maken het verschil. We stellen reizigers in staat de mooiste plekken in het oosten en zuiden van Afrika op een persoonlijke en comfortabele manier te beleven. Service, kwaliteit en kleinschaligheid staan hierbij voorop. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met eigen kantoren in Afrika. Wij zijn thuis in Afrika!

Onze medewerkers Nicole en Rob hebben de Kilimanjaro beklommen en kunnen u adviseren over de verschillende routes en de voorbereiding op de klim. Iedereen die de berg beklimt, kan last krijgen van hoogteziekte; topfit of ongetraind, van tevoren is niet in te schatten hoe het lichaam zal reageren op de hoogte. Een goede voorbereiding en goede praktische informatie vooraf, vinden wij zeer belangrijk.

Onze favoriete route is de Machame route. Matoke Tours biedt de Machame route aan als individuele beklimming of groepsbeklimming. Wij organiseren deze reizen, in samenwerking met de best beoordeelde operator van Tanzania, het hele jaar door en de groepsexpedities gaan gegarandeerd door.

Uiteraard wordt u continue begeleid door een groep ervaren, Engelstalige en professionele mountain gidsen, porters & chef kok. Tijdens de klim overnacht u steeds in goed verzorgde tenten en geniet van energierijke maaltijden in de ‘mess tent’. Om de kans naar de summit te optimaliseren verblijven we tijdens deze Machame Route standaard een nacht voorafgaand aan de klim in Arusha in een comfortabele lodge op 1540m hoogte, om rustig aan te acclimatiseren en de kansen op het behalen van de top te vergroten.

Ook de Kilimanjaro beklimmen? bezoek dan zeker onze website.