Kilimanjaro beklimmen voor War Child

Kilimanjaro beklimmen voor War Child én in de lange weg naar de top zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. Dat is de Kili-Challenge van War Child.

Kili-Challenge

Ben jij toe aan een pittige uitdaging? Dan is dit je kans! War Child zoekt avonturiers die kunnen pieken tot grote hoogte. 5895 Meter hoog, om precies te zijn. Je opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen voor hulp aan oorlogskinderen. De reis betaal je zelf. Daarnaast daagt War Child je uit om dat bedrag met minimaal €2.400 te verhogen via sponsoring. Je stelt zelf een team samen, of sluit je aan bij andere solisten. Doe mee aan de Kili-Challenge en help oorlogskinderen zich weer veilig te voelen.

Haal het beste in jezelf naar boven

Het zal zwaar worden. Maar ook fantastisch. De Kili-Challenge doet een beroep op al je kunnen, en daagt je uit om het beste in jezelf naar boven te halen. 100 helden beklommen afgelopen februari de top van de Kilimanjaro. Moe maar super voldaan heeft de groep zijn doel bereikt en zagen ze de zon opkomen boven Afrika. De eerste editie van de War Child Kili-Challenge overtrof alle verwachtingen. Dankzij de deelnemers kan War Child duizenden oorlogskinderen helpen en een betere toekomst bieden. Laat je inspireren door hun verhalen.

Win een ticket

Mee doen aan de Kili-Challenge is nu extra aantrekkelijk, want onze sponsor Bever stelt één gratis ticket beschikbaar. Vanaf 20 augustus t/m 12 september kun je een deelname inclusief vliegticket winnen!

Hoe? Laat Bever weten op hun Facebook pagina hoe jij bergen geld ophaalt voor War Child en maak kans op de Bever Wild Card.

Geïnspireerd?

Kom naar onze Kili-info events op 13 of 14 september en laat je prikkelen en uitdagen door het enthousiaste Kili-Challenge team. Want de Kilimanjaro beklimmen we samen. En samen halen we de oorlog uit een kind.

Klik hier voor meer informatie

Kili_Banner 728-x-90

Over Altitude Dream

Altitude Dream is marktleider in de Benelux op het gebied van hoogtetraining. Al meer dan 10 jaar helpen we sporters bij het realiseren van hun dromen en brengen we mensen zonder hoogteziekte op de berg van hun dromen. Altitude Dream is geen bedrijf. Altitude Dream is een droom.
 Een droom die leidt tot het maximaal benutten van onze mogelijkheden.