Heeft de hoogtegenerator onderhoud nodig?

Nauwelijks! Hoogtegenerators van Altitude Dream zijn zo goed als onderhoudsvrij. Enige aandachtpunten zijn de filter op de hoogtegenerator en de HEPA filter aan het einde van de zuurstofslang. De filter bovenop de generator moet 1x per maand stofvrij gemaakt worden gemaakt door het even te wassen met lauw water en een beetje zeep.

De HEPA filter aan het einde van de slang moet 1x per jaar vervangen worden. Beide filters zorgen ervoor dat de lucht in de tent stofvrij en contaminant-vrij zijn. De lucht in de hoogtetent is dus zodanig gefilterd dat deze zelf zuiverder is dan in de rest van je huis.

Daarnaast is het raadzaam 1x om de 4 jaar een complete revisie te laten uitvoeren door ons service team. Altitude Dream beschikt hiervoor over een eigen service.

Laat je generator om de 4 jaar eens compleet nakijken door onze technische specialisten.

  • Calibratie van de gesimuleerde hoogte
  • Vervangen van alle interne filters
  • Nazicht en controle van het Pressure Swing Adsorption systeem
  • Afstelling overdrukventiel
  • Ophaling en na de service opnieuw afleveren bij jou thuis

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Over Altitude Dream

Altitude Dream is marktleider in de Benelux op het gebied van hoogtetraining. Al meer dan 10 jaar helpen we sporters bij het realiseren van hun dromen en brengen we mensen zonder hoogteziekte op de berg van hun dromen. Altitude Dream is geen bedrijf. Altitude Dream is een droom.
 Een droom die leidt tot het maximaal benutten van onze mogelijkheden.