De Kili-challenge voor Warchild

De nieuwste actie van Warchild luistert naar de naam ‘Kili-Challenge‘. Deze actie spreekt niet allen tot de verbeelding maar is ook nog eens ten voordele van een heel goed doel. Want miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber. Angstig. Agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn.

De Kili-Challenge daagt jou, je collega’s en vrienden uit om samen de top van de Kilimanjaro te halen. En om geld op te halen voor oorlogskinderen.

Oorlog is geen kinderspel. Kinderen die opgroeien in conflictgebieden staan voor grote uitdagingen. Ze moeten hun angsten overwinnen, emotionele ervaringen verwerken en weer vertrouwen opdoen. Zo kunnen ze de cirkel van geweld doorbreken en bouwen aan een vreedzame toekomst. Daar hebben ze hulp bij nodig. Hulp die War Child hen biedt, en waar jij (met je collega’s of vrienden) aan kunt bijdragen. Op een manier die jou uitdaagt. Die een beroep doet op al je kunnen. Op teamwork, leiderschap, creativiteit en doorzettingsvermogen.

de Kili-Challenge is vooral een onvergetelijk avontuur

brandbox20plaatsen3

De lat ligt hoog: de 5895 meter hoge top van de Kilimanjaro bereiken en 20.000 kinderen helpen. Maar de Kili-Challenge is vooral een onvergetelijk avontuur dat bestaat uit drie krachtige elementen:

  • De mogelijkheid het werk van War Child te steunen. Door mee te doen lever je een bijdrage aan een betere toekomst voor duizenden oorlogskinderen.
  • Een geheel verzorgde reis. Inclusief sportief leiderschapsprogramma waarin we je fysiek en mentaal begeleiden naar de top van Afrika.
  • Een uitdagende sponsoractie. Door middel van fun en het verleggen van je eigen grenzen haal je € 2.400 op.

PS: Ook Warchild ambassadeur Marco Borsato daagt je uit in onderstaande video

Over Altitude Dream

Altitude Dream is marktleider in de Benelux op het gebied van hoogtetraining. Al meer dan 10 jaar helpen we sporters bij het realiseren van hun dromen en brengen we mensen zonder hoogteziekte op de berg van hun dromen. Altitude Dream is geen bedrijf. Altitude Dream is een droom.
 Een droom die leidt tot het maximaal benutten van onze mogelijkheden.